VEATION
Klantgericht, praktisch, creatief

Welkom op de website van VeAtion!

Met VeAtion zet je stappen vooruit.  Wil jij geprikkeld worden en nieuwe ideeën ontwikkelen? Wil jij effectievere en interessantere meetings en workshops creëren die het werkplezier vergroten?
Ik kan jou op verschillende manieren helpen:


Faciliteren van workshops:

Dankzij de honderden workshops die ik heb begeleid in mijn leven heb ik een rugzak vol ervaring en werkvormen.  De workshops die ik begeleid zijn altijd resultaatgericht, verrassend en leuk. De onderwerpen van mijn workshops kunnen heel verschillend zijn. Voorbeelden van onderwerpen zijn het verbeteren van de klantenservice, vernieuwen van het productaanbod, verbeteren van de interne processen, teambuilding sessies of sessies gericht op het ontwikkelen van een gezamenlijke visie en missie. Ook geef ik impuls sessies waar het om de mindset gaat om de medewerkers en hun input en openheid gevraagd is. 


Design Thinking

Door middel van Design Thinking leren bedrijven op een pragmatische en laagdrempelige manier begrijpen wat de (interne) klant wil, en op basis daarvan worden oplossingen gevonden en geïmplementeerd.


Als ervaren Design Thinking coach help ik je graag bij het hele traject; van het begrijpen van de behoefte van de klant en het zoeken naar oplossingen tot en met de implementatie.


Sketchnotes

Sketchnotes betekent letterlijk "schets notities". Of te wel het gebruiken van tekeningen in combinatie met tekst. 

Sketchnotes inzetten in je werk ("zakelijk tekenen") heeft vele voordelen. Tekeningen zorgen er bijvoorbeeld voor dat we echt aan één gemeenschappelijk beeld werken, dat we duidelijk verbanden kunnen aangeven, vrijer worden in het aangeven van emoties en dat de creativiteit versterkt wordt.

Tijdens mijn trainingen op het gebied van sketchnotes leer je de vele voordelen beter kennen en leer je natuurlijk de basics van het tekenen.
  

Projectleiding

Ik heb veel ervaring in het leiden van verbeterprojecten. Hierin vind ik het altijd belangrijk om goed te kijken naar de mensen die uiteindelijk te maken krijgen met de nieuwe situatie om vervolgens deze mensen mee te nemen in het proces.Ik werk visueel en met humor. Ik probeer altijd de deelnemers te laten reflecteren: doe ik de dingen omdat dit de beste manier is of omdat het een gewoonte is?